Sport i TV i dag – Se guide til sport på TV i dag

Se sport i TV i dag med vores TV-guide. Med TV-oversigten får du et overblik over al sport i dansk TV og streaming den næste uge.

© TVsporten.dk – Sport i TV

Sport på TV i dag

I oversigten herover kan du se blandt andet sport i tv i dag. Men foruden at se sport på tv for i dag, så kan du også se resten af ugens sport i TV.

Der er altid nye kampe og løb at overvære, og derfor kan det være vanskeligt finde ud af, hvilke kanaler, der viser hvad. Det hjælper tv-guiden herover altså med.

Sport i TV i morgen

Hvilken sport kan ses på TV i morgen? Det hjælper tv-guiden dig med at overskue og finde frem til, som du finder herover.

Sport i morgen er altså blevet betydeligt lettere at finde frem til, så du bliver fri for at besøge en traditionel tv-guide og scanne den for interessante sportsbegivenheder eller bruge en masse tid på tekst-tv.

Sport i TV denne uge

Hvis du ønsker at skabe et overblik over ugens sport i TV, så hjælper oversigten herover dig med dette. Den er inddelt i forskellige sportsgrene, således, at du hurtigt kan danne dig et overblik.

I venstre side kan du se sportsgren, tidspunkt og det pågældende event, mens du i højre side kan se hvilken TV-kanal eller streaming-tjeneste, som viser det pågældende sportsevent hvad end det er en fodboldkamp, en håndboldkamp, et cykelløb eller noget helt fjerde.

Hvem har sportsrettighederne?

I starten af TV-historien kunne man kun se sport på dansk på én TV-kanal, nemlig Danmarks Radio. Siden hen kunne man også gøre det på TV 2, men i dag er der et rekordstort udbud af sportskanaler og streamingtjenester i Danmark. Derfor nøjes vi med at nævne nogle få af dem herunder.

Fodbold-rettighederne i TV i Danmark

Der vises fodbold på mange danske TV-kanaler i dag. Her har vi udvalgt nogle få turneringer, der kan ses på dansk TV og blandt de respektive streaming-tjenester, som også findes på markedet.

Superliga: TV 3+, TV3 Sport, 6’eren, 9’eren og Viaplay (streaming).

Premier League: TV 3+, TV3 Sport, TV3 Max, See og Viaplay (streaming).

Champions League: TV 3+, TV3 Sport, TV3 Max og Viaplay (streaming).

La Liga: TV 2 SPORT X og TV 2 Play (streaming).

Håndbold-rettighederne i TV i Danmark

Håndbold i TV kan ses på mange forskellige kanaler. Typisk både på TV 2 Sport, TV3 Sport samt streaming-tjenesterne Viaplay og TV 2 Play. Derudover vises EM-, VM- og OL-relaterede håndboldkampe også på de landsdækkende kanaler DR 1, DR 2 og TV 2.

Cykling-rettighederne i TV i Danmark

Cykling kan følges på både Eurosport 1, Eurosport 2, TV 2, TV 2 Sport og streaming-tjenesterne TV 2 Play og Discovery +. Blandt andet Tour de France bliver både vist på TV 2 samt på Eurosport 1 og Eurosport 2 plus de tilhørerende streaming-tjenester.

Tennis-rettighederne i TV i Danmark

Tennis kan som regel ses på Eurosport 1, Eurosport 2, TV 2 Sport X, TV 2 Play og streaming-tjenesterne TV 2 Play og Discovery +.

Golf-rettighederne i TV i Danmark

Golf kan typisk ses på niche-kanalen V Sport Golf samt streaming-tjenesten Viaplay.