Håndbold i TV

Se håndbold i TV i dag med vores TV-guide. Med TV-oversigten får du et overblik over al håndbold, som vises i dansk TV og streaming den næste uge.

© TVsporten.dk – Håndbold i TV

Håndbold i TV i dag

I oversigten herover får du blandt andet et overblik over dagens håndboldkampe i TV. Derudover kan du også se resten af ugens håndbold i TV, så du er godt klædt på.

Hvem sender håndbold i dag? Hvem spiller håndbold i dag? Er der håndbold i dag? Håndbold i dag? Det er fire spørgsmål, der alle besvares i oversigten øverst.

Håndbold i TV i morgen

Hvilke håndboldkampe vises i TV i morgen? Netop det spørgsmål får du besvaret i vores oversigt herover, der løbende bliver opdateret med nye håndboldkampe. På den måde ved du altid, hvilke håndboldkampe, der vises i morgen og i resten af ugens dage.

Håndbold i TV denne uge

Du får et overblik over håndbold i TV denne uge ved at scrolle ned gennem hele oversigten øverst. Den viser håndboldkampe for hele ugen. Hvis der er nogle dage, som mangler i oversigten, så kig ind igen i morgen, da oversigten løbende opdateres med kampe.

Hvor kan man se håndbold live? Håndbold denne uge? Hvem spiller håndbold i ugen? Ugens håndbold i TV? Blandt andet disse fire spørgsmål får du leveret svarene på i oversigten øverst.

I venstre side kan du se tidspunkt og hvilken håndboldkamp, der er tale om, mens du i højre side kan se, hvilken TV-kanal og/eller streaming-tjeneste, der viser det pågældende opgør. Nemt og enkelt.

Håndbold-rettighederne i TV i Danmark

“Hvem har rettighederne til at vise håndbold i TV i Danmark?”, tænker du måske.

Du kan se håndbold på mange forskellige kanaler, men hovedsageligt er det TV 2 Sport, TV3 Sport samt streaming-tjenesterne Viaplay og TV 2 Play, som råder over rettighederne til ligahåndbold og Champions League.

Herudover vises slutrunder såsom EM, VM og OL også på de landsdækkende kanaler DR 1, DR 2 og TV 2, således, at så mange danskere som muligt har mulighed for at følge med i landsholdenes bestræbelserne på at vinde guld.

Håndbold live med streaming-tjenester

Du kan følge håndbold på forskellige streaming-tjenester alt efter, hvem der har de pågældende rettigheder.

Man vil oftest kunne følge håndbold live via streaming på DR TV og TV 2 Play. TV 2 Play dækker blandt andet Herre Håndbold Ligaen og Kvindeligaen, de store slutrunder, såsom EM, VM og OL samt EHF European Cup-turneringer.

Man kan også klikke forbi Viaplay, der også viser håndbold, heriblandt den tyske Bundesliga, hvor danskerklubberne THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, Füchse Berlin og HSV Hamburg blandt andre er i aktion.

Danskhåndbold.tv: Over 5.000 kampe per sæson

Apropos streaming-tjenester, så er der lanceret et spændende koncept i Danmark. Så hvis du bare ikke kan få håndbold nok, så glæd dig over at Danskhåndbold.tv nu eksisterer. Det er en dansk streaming-tjeneste, der er skabt i et samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og Sportway. De ønsker at bringe endnu flere håndboldkampe hjem i stuerne.

På deres hjemmeside kan du se flere end 5.000 kampe per sæson fra ungdomshåndbold og breddehåndbold.

Deres fastmonterede kameraer sørger for at de kan streame fra mere end 70 håndboldhaller i hele Danmark. De sender samtlige ungdomskampe på U19-niveau plus alle seniorrækker undtaget HTH Herreligaen, Kvindeligaen og 1. Division, oplyser de. Ambitionen er at der skal kameraer i over 250 håndboldhaller i landet i nær fremtid for at de kan dække endnu bredere i forhold til breddehåndbolden i landet til glæde for alle – helt fra øverste række og ned til U15-rækken.

Bare ét kamera kan ved hjælp af fire linser dække en 180 graders vinkel, og dermed følger kameraet selv spillet. Det fungerer så længe kameraet er tilsluttet en internetforbindelse, hvilket må siges at være banebrydende.

“Det er afgørende for forenings- og breddeidrætten at udnytte nye digitale løsninger, der kan få sporten ud til endnu flere danskere og bidrage til klubbernes udvikling både sportsligt og kommercielt. Vi har en ambition om at blive Europas førende leverandør af AI-produktion (kunstig intelligens, red.) i både bredde- og eliteidrætten, og på den måde være med til at bidrage til et større engagement hos de lokale fans, klubber og sponsorer,” fortæller Anders Antonsen, direktør i Sportway Danmark ifølge Haandbold.dk og tilføjer:

“Aftalen med Dansk Håndbold Forbund om danskhåndbold.tv er en afgørende og vigtig milepæl, fordi det nu bliver muligt at få en af Danmarks mest populære sportsgrene ud til endnu flere. Nu kan man hjemme fra stuen, i en professionel produktionskvalitet, se sin lokale klub eller sit barn eller barnebarn på banen, uanset hvornår eller hvor i landet kampen spilles.”

Klubberne kan glæde sig over at de ikke behøver, at have penge op af klubkasserne for at få installeret dette unikke setup. Både selve installationen af kameraerne samt den efterfølgende produktion af kampene er nemlig omkostningsfri for klubberne. Det har man naturligvis gjort for at få det bredt så meget ud som muligt.

I stedet er det seerne, der med et beløb månedligt eller årligt står for at dække udgifterne i forbindelse med setuppet, men det giver samtidig seerne en helt unik mulighed for at se endnu mere håndbold – også på de lavere niveauer, ligesom at det giver bedsteforældre og andet familie og venner mulighed for også at følge med i udekampene, når deres sønner og døtre spiller i håndboldhallerne.

Missionen er klar: De ønsker at øge eksponeringen af dansk håndbold gennem livestreaming og digital tilgængelighed.

Med andre ord arbejder de for at flere håndboldfans skal have adgang til at følge så meget håndbold som muligt, der bliver spillet i de danske håndboldhaller, hvilket må siges at være gode håndboldnyheder, der er kommet til landet.

Herrerne: Herre Håndbold Ligaen og Santander Cup

I den bedste, danske håndboldrække for herrerne, Herre Håndbold Ligaen, der kan du blandt andet se de håndboldhold, der er nævnt herunder, når der vises håndbold i dit tv, på din computer, tablet eller mobil.

Det gælder desuden også i pokalturneringen, Santander Cup. Vi lister herunder de hold, der var i aktion i sæsonen 2022/2023.

Aalborg
GOG
Bjerringbro/Silkeborg
KIF Kolding
Skjern
Skanderborg Aarhus
Fredericia
TTH
Ribe-Esbjerg
SønderjyskE
Mors-Thy
Nordsjælland
Lemvig-Thyborøn
HC Midtjylland

Kvinderne: Kvindeligaen og Santander Cup

Ligesom hos mændene, så er der også en hjemlig turnering samt en pokalturnering, der ligeledes er sponsoreret af Santander.

Herunder nævner vi de 14 hold, der udgjorde Kvindeligaen i sæsonen 2022/2023.

Odense Håndbold
Esbjerg
Ikast Håndbold
NFH Nykøbing Falster
Viborg
København
Silkeborg-Voel
Aarhus United
Horsens
Ringkøbing
SønderjyskE
Skanderborg
Ajax København
Randers