Håndbold i TV i dag – Se guide til håndbold på TV i dag

Se håndbold i TV i dag med vores TV-guide. Med TV-oversigten får du et overblik over al håndbold, som vises i dansk TV og streaming den næste uge.

© TVsporten.dk – Håndbold i TV

Håndbold i TV i dag

I oversigten herover får du blandt andet et overblik over dagens håndboldkampe i TV. Derudover kan du også se resten af ugens håndbold i TV, så du er godt klædt på.

Håndbold i TV i morgen

Hvilke håndboldkampe vises i TV i morgen? Netop det spørgsmål får du besvaret i vores oversigt herover, der løbende bliver opdateret med nye håndboldkampe. På den måde ved du altid, hvilke håndboldkampe, der vises i morgen og i resten af ugens dage.

Håndbold i TV denne uge

Du får et overblik over håndbold i TV denne uge ved at scrolle ned gennem hele oversigten øverst. Den viser håndboldkampe for hele ugen. Hvis der er nogle dage, som mangler i oversigten, så kig ind igen i morgen, da oversigten løbende opdateres med kampe.

I venstre side kan du se tidspunkt og hvilken håndboldkamp, der er tale om, mens du i højre side kan se, hvilken TV-kanal og/eller streaming-tjeneste, der viser det pågældende opgør. Nemt og enkelt.

Håndbold-rettighederne i TV i Danmark

“Hvem har rettighederne til at vise håndbold i TV i Danmark?”, tænker du måske.

Du kan se håndbold på mange forskellige kanaler, men hovedsageligt er det TV 2 Sport, TV3 Sport samt streaming-tjenesterne Viaplay og TV 2 Play, som råder over rettighederne til ligahåndbold og Champions League.

Herudover vises slutrunder såsom EM, VM og OL også på de landsdækkende kanaler DR 1, DR 2 og TV 2, således, at så mange danskere som muligt har mulighed for at følge med i landsholdenes bestræbelserne på at vinde guld.

Håndbold med streaming-tjenester

Du kan følge håndbold på forskellige streaming-tjenester alt efter, hvem der har de pågældende rettigheder.

Man vil oftest kunne følge håndbold live via streaming på DR TV og TV 2 Play. TV 2 Play dækker blandt andet Herre Håndbold Ligaen og Kvindeligaen, de store slutrunder, såsom EM, VM og OL samt EHF European Cup-turneringer.