Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jesper Jensen: Jeg tænker, at de hellere vil være os end dem lige nu

Der var topbrag på menuen onsdag aften i Kvindeligaen.

På hjemmebane tørnede Jesper Jensens tropper fra Team Esbjerg sammen med ligarivalerne fra Odense Håndbold, da de to mandskaber krydsede klinger i sidste spillerunde i grundspillet.

I Blue Water Dokken var der aldrig spænding om udfaldet, da de esbjergensiske værter var deres modstandere overlegen på dagen.

Team Esbjerg vandt med de overbevisende cifre 30-19 efter en pauseføring på 17-9.

Se kampen i tal herunder:

Team Esbjerg : Henny Reistad 9, Vilde Ingstad 5, Kaja Kamp Nielsen 3, Marit Jacobsen 3, Nora Mørk 3, Beyza Türkoglu 3, Julie Jacobsen 2, Mette Tranborg 1, Anne Petersen 1.

Odense Håndbold : Maren Aardahl 4, Dione Housheer 4, Bo Van Wetering 3, Lois Abbingh 2, Trine Pedersen 2, Rikke Iversen 1, Tonje Løseth 1, Kelly Vollebregt 1, Helena Elver 1.

Jesper Jensen glæder sig over, at de kunne holde det flow, som de har været i. Han sagde følgende til klubbens hjemmeside efter kampen:

”Vi var villige til at investere energi, fordi det giver os energi at spille sådan en kamp. Det var hele tiden sådan en præstation, som spillerne stræbte efter, og det var ikke meget, vi blandede os i ud over at skiftede lidt ud engang i mellem. Det kan godt være, at de solgte kampen inden, men jeg tænker, at de hellere vil være os end dem lige nu. Jeg går ud fra, at vi kender vores trupper rigtig godt, og at vi hver har gjort, hvad der var bedst for os”

Søndag eftermiddag skal Jesper Jensen og co. i aktion igen, når de på hjemmebane støder sammen med franske Brest Bretagne i returopgøret i EHF Champions League Women.

Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER